26 Temmuz 2008 Cumartesi

Bilezik fiyatları

Bilezik fiyatları da 22 ve 18 ayar altın fiyatlarına bağlı olarak dalgalanma yaşıyor. Burma bilezik fiyatları ve Şehrazat bilezik fiyatları üzerlerindeki işçilik masrafıyla birlikte bir hayli yükselmiş durumda. An itibariyle 26 Temmuzdaki bilezik fiyatları altın fiyatlarına bağlı olarak gram + işçilik formuluyle hesaplanabilir.

Altın fiyatları ise şu şekilde:

22 Ayar Fiyatı 35ytl, 18 Ayar Fiyatı 30ytl, 14 Ayar Altın Fiyatı ise 24ytl

Bu fiyatları istanbul, ankara ve izmir kuyumcularından ortalama alınarak yayınlanmaktadır.

13 Temmuz 2008 Pazar

Altın Fiyatları

13 Temmuzda cumhuriyet altını fiyatları ve diğer fiyatlar fazla oynamadı. dünkü fiyatlara yakın değerlerde altın türlerini bulabilirsin. diğer altın türlirine ait fiyatlar için sitemizi gezebilirsiniz.

12 Temmuz 2008 Cumartesi

22 Ayar altın fiyatı güncel

22 Ayar altın fiyatları da gün içindeki kararsız döviz kurlarından etkilendi. Doviz kurlarının dalgalanmaları altın fiyatlarının gün içinde ikinci defa artmasına neden oldu. An itibariyle altın fiyatları vitrinler geride bırakmakta olduğumuz haftaya nazaran en yüksek seviyesine ulaştı.

Şuanda ankara izmir ve istanbul da güncel 22 ayar altın fiyatını gramı : 37.40YTL dir.

Diğer altın türleri için dakik fiyat listeleri istiyorsanız sitemizi gezebilirsiniz.

Ata lira fiyatı

Güncel Ata lira fiyatını da sitemize ekleyerek anlık altın fiyatları takibini yapmaya devam ediyoruz. Dovizdeki kararsızlık yüzünden altın fiyatları 12 Temmuz günü ikinci artışını gerçekleştirdi. Petrol fiyatları ve uluslar arası ilişkiler hala ufak yatırımcıyı etkilecek seviyelerde değil fakat kararsız doviz kurları güzünden 12 Temmzuda Ata Lira Fiyatları da yükseldi.

An itibariyle istanbul ankara ve izmir kuyumcularındaki güncel ata lira fiyatı: 260 YTL (Ata altın fiyatı) olarak belirlenmiş durumda.

Diğer altın türleri için de dakik derecede güncel fiyatları arıyorsanız sitemizin menusune göz atabilirsiniz.

Güncel Ziynet Altın Fiyatı

Ziynet altın fiyatları da kararsız doviz kurları yüzünden gün içindeki artışını sürdürüyor. An itibariyle 12 Temmuz Ziynet altın fiyatı ikinci defa arttı. Vitrinlerdeki fiyat değişiklerinin asıl nedeni olarak kararsız döviz kurları gösteriliyor.

An itibariyle 12 temmuz güncel ziynet altın fiyatı istanbul ankara ve izmir de: 258 YTL olarak belirlenmiş durumda.

Sitemizde her türlü altın için güncel bilgiyi bulabilirsiniz. Bunun için sağdaki menuyu kullanmanız yeterli. Sitemiz anlık olarak altın fiyatları güncellemelerine gün içinde devam edecektir.

Cumhuriyet altını fiyatı

An itibariyle dalgalanmakta olan döviz kurlarını ve kararsız petrol fiyatlarının etkisiyle dolar kurlarında da ani değişiklikler olmakta. Bu değişiklikler altın fiyatlarına artı yönde etki etti. 12 Temmuz Cumartesi günü vitrin fiyatlarında 2. artış gözlemleniyor.

An itibariyle ankara istanbul ve izmir kuyumcularındaki cumhuriyet altını fiyatı: 260YTL olarak belirlenmiş durumda.

Gün içindeki değişiklikleri ve diğer altın türlerine ait dakik bilgiyi sitemizden bulabilirsiniz.

Çeyrek altın fiyatı

Gün içinde ikinci kez artıma uğrayan çeyrek altın fiyatlarının nedeni olarak dolar ve petrol fiyatlarının kararsızlığı gösteriliyor. Petrol fiyatları ufak yatırımcıyı etkilecek gibi duruyor.

Son duruma göre 12 temmuz cumartesi istanbul izmir ve ankara daki güncel yarım altın fiyatı: 65YTL olarak belirlenmiş durumda.

Diğer altın türlirine ait anlık fiyatları da sitemizde bulabilirsiniz. Sitemiz dakik olarak güncellenemeye devam edecektir.

12 Temmuz Yarım Altın Fiyatları Yükseldi

Dolar kurunun dalgalanması ve petrol fiyatlarına bağlı olarak altındaki fiyat dalgalanmaları devam ediyor. Güncel Yarım altın fiyatı da 12 Temmuz tarihinde izmir istanbul ve ankara gibi merkez yerlerdeki kuyumcularda 2. kez vitrinlerde yükselerek yerini aldı.

An itibariyle izmir ankara ve istanbul kuyumcularındaki yarım altın fiyatı: 130YTL olarak belirlenmiş durumda.

Altın fiyatları bu haftanın sonuna doğru yükselen bir grafik çiziyor. Diğer altın türleri hakkında detaylı fiyatları da sitemizde bulabilirsiniz.

11 Temmuz 2008 Cuma

18 Ayar altın fiyatı

11 temmuz için güncel 18 ayar altın fiyatını ekleyerek sitemizdeki güncellemelere devam ediyoruz.

Dövizdeki ufak çaptaki oynamalar altın fiyatlarını da etkilemiş durumda. 11 Temmuz itibariyle altın fiyatları az da olsa artış gösterdi.

An itibariyle istanbul ankara ve izmirdeki 18 ayar altın fiyatı gramı: 30.80YTL dir.

Sitemiz dakik olarak güncellenmektedir. Eğer diğer altın türleri için fiyat isterseniz menumüze göz gezdirebilirsiniz.

Ziynet altın fiyatı

11 temmuz için Güncel altın fiyatlarını yayınlamaya devam ediyoruz. Tarih itibariyle döviz kurlarındaki ufak dalgalanmalar nedeniyle altın fiyatları az da olsa yükseldi. Bu istanbul ankara izmir den ziynet altın alacakları bir kaç ytl artarak etkileyecek gibi duruyor.

An itibariyle istanbul ankara izmir güncel ziynet altını fiyatı: 255YTL dir.

Site içi altın fiyatı güncellemeler günün ilerleyen saatlerinde devam edeceğiz. Eğer diğer altın türleri için de fiyat almak isterseniz güncel altın kurlarını sitemizin menüsünden temin edebilirsiniz. 

Tam altın fiyatı

Döviz kurlarının ufak çaptaki dalgalanmalarından 11 temmuzda tam altın fiyatı da etkilenmiş durumda. Petrol fiyatları ve uluslar arası ilişkiler şuan için ufak çaptaki yatırımcıyı etkilemiyor ama istanbul ankara izmir den tam altın alacaklar 11 temmuzda bir kaç lira daha fazla verecek gibi.

An itibariyle 11 temmuz 2008 de istanbul ankara izmir tam altın fiyatı: 255YTL dir.

Ayrıca sitemizde her türlü altın için dakik fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Bunun için menümüze bir bakmanız yeterli olacaktır.

Ata lira fiyatları

Cumhuriyet altını olarka da bilinen ata altın fiyatları 11 temmuz da döviz kurlarının etkisiyle az da olsa arttı.

An itibariyle istanbul izmir ankara gibi büyük şehir kuyumcularındaki ata lira fiyatı: 257YTL olarak belirlenmiş durumda.

Ayrıca sitemizde her türlü altın fiyatı hakkında dakik bilgiyi, altın alırken dikkat edilmesi gerekenler bulabilirisiz. Menümüze bir göz gezdiremeniz sizin için faydalı olacaktır.

Ata altın fiyatları

11 Temmuz 2008 için cumhuriyet altını olarak da bilinen ata lira fiyatları çok fazla değişmedi. Döviz kurlarındaki ufak dalgalanmalar sonucu altın fiyatları az da olsa arttı ama bu istanbul ankara izmir gibi şehirlerden altın alacak olanları 2-3 ytl den fazla etkilemeyecek gibi duruyor.

An itibariyle istanbul ankara izmir kuyumcularındaki ata lira (cumhuriyet altını) fiyatı: 257YTL dir

Ayrıca sitemizde her türlü altın için fiyatı dakik olarak bulabilirsiniz. Menümüze göz gezdiriniz.

Cumhuriyet altını fiyatı

11 Temmuz 2008 tarihiyle beraber altın fiyatları biraz yükseldi. Bunda petrol fiyatlarının ve uluslar arası ilişkileri büyük bir yeri olmazken, altını esas etkileyen faktör olan dolar ve döviz kurunun etkii varmış gibi duruyor. Şuan için ankara izmir istanbul altın fiyatlarında çok çok büyük bir değişiklik yok.

An itibariyle 11 Temmuz perşembe günü için istanbul ankara izmir ( ata lira fiyatı, ata altın fiyatı) cumhuriyet altın fiyatı: 257YTL dir.

Ayrı sitemizde ata lira fiyatı, ata altın fiyatı, tam altın fiyatı gibi her türlü altınla ilgili güncel fiyat bilgisi dakik olarak bulabilirsiniz. 

Çeyrek Altın Fiyatı

11 Temmuz tarihini görmemizle beraber dövizdeki ufak çalkantılarla beraber altın fiyatları da az bifr miktar da olsa değişmeye uğradı. Petrol fiyatları ve diğer uluslar arası ilişkiler hala istanbul ankara izmir gibi büyük şehir kuyumcularından altın alan ufak çaplı yatırımcıyı etkilecek ölçüde değil.

An itibariyle 11 Temmuz 2008 İstanbul Ankara ve İzmir çeyrek altın fiyatı: 64.00YTL dir.

Eğer diğer altın fiyatlarını öğrenmek isterseniz sitemizi gezebilirsiniz. Her türlü altın fiyatı anlık olarak sitemize eklenmektedir.

Yarım Altın Fiyatı

11 Temmuz 2008 tarihiyle beraber dolardaki ufak oynamalar ve döviz kurlarının etkisiyle altın fiyatları da çok az da olsa yükseldi. Petrol fiyatlarındaki oynamalar hala izmir istanbul antalya ya da ankara gibi büyük şehirlerdeki kuyumcu fiyatlarını etkliyecek seviyelere ulaşmadı.

An itibariyle 11 Temmuz 2008 istanbul izmir ve ankara kuyumculardaki yarım altın fiyatı: 128YTL dir.

Ayrı sitemizde 11 Temmuz 2008 cumhuriyet altın fiyatı fiyatı, ata lira fiyatı, ata altın fiyatı gibi altın fiyatlarını menumuze göz atarak bulabilirsniz.

22 Ayar altın Fiyatı

11 Temmuz tarihiyle berebar dövizdeki bazı çalkalanmalar sonucu altın fiyatları da az da olsa arttı. Petroldeki değişiklikler hala küçük yatırımcıyı etkileyecek ölçekte değil.

Şuan için 11 Temmuz 2008 22 Ayar Altın fiyatı: 38.80YTL dir

Ayrı sitemizde 11 Temmuz 2008 Yarım altın, Çeyrek altın ve her türlü altın fiyatını bulabilirsiniz. menümüze göz gezdirmeniz yeterlidir.

10 Temmuz 2008 Perşembe

Eski altın ile yeni altın farkı

Eski altın ile yeni altın arasında teknik olarak hiç bir fark yoktur. Yeni altınlar merkez bankası tarafından yeni piyasaya sürüldükleri için kuyumcular bunları alırken ek olarak damga vergisi öderler. Bu nedenle satış fiyatı daha yüksektir. Ama altın bozdururken eski altın da yeni altın da aynı fiyata sahiptir. Çünkü gramaj olarak aynıdırlar. Bu nedenle yatırım yapacak kişilere eski altın tavsiye edilir.

Bu arada altının ne kadar eski olduğu fark etmez. 90 larda üretilmiş bir altınla 07 den önce üretilmiş bir altının değeri aynıdır. Aynı fiyata satılır ve alınırlar

Sahte Çeyrek Altın

Sahte çeyrek altın nedir? Nasıl Anlaşılır?

Halk arasında sahte çeyrek altın olarak bilinen çeyrek altınlar, preslenmiş çeyrek altınlardır. Bunlar 8 veya 14 ayar olurlar. Gramları gerçek olarka tabir edilenlere göre oldukça hissedilebilir derecede farklıdır. Fiyatları 10-20 lira arasında değişmektedir. Daha önce çeyrek altın alan biri kesinlikle preslenmiş çeyrek altınının farkını hisseder. 

Yatırım amaçlı altın

Altın seçiminde dikkat edilmesi gerekenler:

Eğer yatırım amacıyla altın alacaksanız işçiliği düşük ve 22 ayar olanları tercih etmelisiniz. Bunlara uygun altınlar genellikle bileziklerdir. 22 ayar düz bir bilezikle yatırım yaptığınızda sadece altın kuruna bağlı olarak zarar etme ihtimaliniz vardır. Diğerlerinide ise işçiliğe yani görselliğe para vereceğiniz için satarken baz alınacak olan gram fiyatı yüzünden zarara girebilirsiniz.

Bilezik alırken dikkat edilmesi gerekenler

Bilezik alma rehberi

Bilezik alırken öncelikle amacınızı belirlemelisiniz. Yatırım mı yoksa takı amaçlı mı kullanacaksınız.

Eğer yatırım amacıyla bilezik alıyorsanız işçiliği en az olan düz bilezik almak en mantıklısıdır. Bunlarla zarar etmezsiniz. Ama tabiki görselliği yoktur.

Eğer biraz görsellik isterseniz asmalı konak bilezikleri diye tabir edilen burma bilezikleri de tercih edebilirsiniz.

Ama 22 ayar kelepçeli bilezikler, trabzon bilezikleri ya da şehrazat bilezikleri diye tabir edilen modeller işçilik ağırlıklı modellerdir ve bunları satarsak bir miktar zarar edebilirsiniz.


Altın ayarları ne demektir?

Altın ayarları nedir? Ne anlama gelir? Kaç ayar altın daha kalitelidir?

Türkiyede altınlar genellikle ayar adıyla tabir edilen bir sisteme göre satılmakta. Yaygın olarak kullanılan 22 ayar ve 14 ayar altın arasındaki farklardan bahsetmek isityorum. Öncelikle 22 Ayar altın 14 ayara göre daha yumuşaktır. İşçiliği daha cüzidir. 22 Ayar altın ise fiyatına ramen daha yumuşaktır.

Mesela elinizde 2 yüzük var. Biri 22 biri 14 ayar. 22 Ayarı yüzüğü yamultabilirsiniz ama 14 ayar olanı yamultamayabilirsiniz (çok zor). Eğer kullanılabilirlik arıyorsanız 14 ayar altın daha kullanışlı gibi duruyor.

Altın Fiyatları

İçinde bulunduğumuz tarih için kapanış adına cumhuriyet altını fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı gibi fiyatları sitemizden bulabilirsiniz. 10 Temmuz Perşembe altın kapanış fiyatları Ankara İzmir ve İstanbul kuyumcularının kapanış fiyatlarıyla sitemize girilmiştir.

11 Temmuz 2008 Cuma Altın Fiyatları ise sitemizdeki yerini alacaktır. Günlük altın fiyat takibini sitemizden dakik olarak yapabilirsiniz.

Her türlü altın fiyatına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet Altını Fiyatı

Doların gün içindeki sabit seyri sayesinde altın fiyatlarında da doğrusal bir grafik sağlandı.

Cumhuriyet altını fiyatı günü 253 lirayla kapattı. İstanbul İzmir ve Ankara kuyumcularındaki kapanış fiyatı 253YTL'dir.

11 Temmuz 2008 Cuma Cumhuriyet altını fiyatı güncellemesine kadar sitemizde başka bir fiyat daha yayınlanmayacaktır.

Eğer diğer altın türlerinin de kapanış fiyatını merak ediyorsanız sitemizi gezebilirsiniz.

Her türlü anlık altın fiyat takibini sitemizden yapabilirsiniz.

Yarım Altın Fiyatları

Gün içindeki dalgalanmalar yarım altın fiyatını etkilemedi.

Yarım altın fiyatı doların sabit fiyatı ve petrol fiyatındaki etkisiz değişmeler sonucu günü 126YTL yle kapadı.

Sitemizde 11 Temmuz 2008 Cuma Yarım Altın Fiyatı güncellemesine kadar yarım altınla ilgili başka bir fiyat yayınlanmayacaktır.

Bunun dışında her türlü güncel altın fiyatını sitemizde bulabilirsiniz.

Ata lira altın fiyatları

Gün içindeki doların sabit olması ve petrol fiyatlarının altın fiyatlarını etkileceyecek şekilde değişmemesi Ata Lira altının da fiyatını korumasını sağladı.

Cumhuriyet altını fiyatında herhangi bir değişiklik olmadı ve günü 253YTL den kapadı.

11 Temmuz 2008 Cuma Cumhuriyet Altını Fiyatı güncellemesine kadar sitemizde Ata lira yla ilgili fiyat güncellemesi yapılmayacaktır.

Her türlü altın fiyatını sitemizin menüsünde bulabilirsiniz.

Çeyrek altın fiyatları

Çeyrek altın fiyatları güncellemelerimize kaldığımız yerlerden devam ederek sizlere güncel çeyrek altın fiyatlarını sunuyoruz.

Gün içinde dolarda neredeyse hiç bir oynama olmadı. Petrol fiyatları da altın fiyatlarını etkileyecek düzeyde değildi. Şuan için Çeyrek altın fiyatları istanbul izmir ankara gibi büyük şehirlerdeki fiyatını korumaya devam ediyor.

Şuanda İstanbul Ankara ve İzmir kuyumcularındaki Çeyrek Altın Fiyatı: 63YTL dir.

11 Temmuz 2008 Cuma Çeyrek Altın fiyatı güncellemesine kadar bugün içinde herhangi bir güncelleme daha yapmayacağız. Çeyrek Altın için Günün kapanış fiyatı 63YTL'dir

Sitemizde sürekli güncellenenen günlük her türlü altın fiyatını da bulabilirsiniz. Bunun için menüye bakmanız yeterli.

Altın alırken nelere dikkat edilmeli

Altın alırken bilmeniz gerekenleri, dikkat edilmesi gerekenleri derlemeye çalıştım:
  1. Altın alınan yerinin güvenirliği, popularitesi
  2. Sertifika isteyin, ya da firmaya ait karta aldığınız ürünün detaylarını yazmalarını isteyin
  3. Atının müşteriden gelme değil yeni olmasına dikkat ediniz
  4. Ürünün üstünde damga ve patent arayınız. Gerekirse tezgahtara sorunuz, damga ya da patent yoksa hiçbir şekilde almayınız.

10 Temmuz Altın Fiyatı

Doların sabit kalmasıyla birlikte altın fiyatları da büyük ölçüde değişime gitmekten kurtuldu. An itibariyle hemen hemen her tür altın fiyatı sitemize eklenmiştir. Bunları görmek için blog arşivimize bakabilirsiniz. Petrol fiyatlarının ve uluslar arası ilişkilerinin düzeni şuan için ufak çaptaki yatırımcıyı etkilememecek gibi duruyor.

Sitemizde her türlü altın için güncel fiyat bulabilirsin. çeyrek altın fiyatı, cumhuriyet altın fiyatı gibi fiyatlar arıyorsanız fiyat arşivimize göz gezdiriniz.

Ata lira fiyatları

10 Temmuz tarihli Ata Lira adıyla da bilinen cumhuriyet altını fiyatı sitemize eklenmiştir.

Şuan için İstanbul Ankara ve İzmir kuyumcularındaki Ata Lira Fiyatı: 253YTL dir.

Daha detaylı bilgi için menüden cumhuriyet altınına bakabilirsin. Eğer diğer altın türleri için fiyat arıyorsanız da blog arşivimizden faydalanabilirsiniz. Günlük yarım altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ve cumhuriyet altını fiyatları sürekli olarak sitemize eklenmekte ve güncellenmektedir.

Tam Altın Fiyatı

Günlük Tam Altın fiyatı güncellemelerine devam ediyoruz. Doların son bir haftada hemen hemen hiç değişikliğe uğraşaması altın fiyatlarının da sabitlenmesine yol açtı. Petrol fiyatları ise kuyumculardan tam altın, cumhuriyet altını alan ufak çaplı yatırımcıyı etkilecek kadar büyük ölçüde değişime uğramıyor.

An itibariyle 10 Temmuz Tam altın fiyatı ise (ziynet altını fiyatı): 250YTL olarak belirlenmiş durumda.

Ayrıca sitemizde tam altın fiyatının dışında her türlü altın fiyatını öğrenebilirsiniz. Yarım altın fiyatı, Cumhuriyet altını fiyatı, Ata Lira fiyatı gibi altın fiyatlarını öğrenmek için  günlük site arşivini kullanınız kullanınız.

Ziynet Altını Fiyatı

10 Temmuz Ziynet Altını fiyatı... Doların sabit seyrini izlemeye devam etmesi altın fiyatlarının sabitlenmesine yol açtı. Son 1 haftadır ciddi ölçüde değişmeyen tam altın fiyatları da bugün bizleri şaşırtmadı. Petrol fiyatlarının ve ikbm nin de altın fiyatları üzerinde etkili olduğu biliniyor fakat şuan için kuyumculardan ziynet altını alan ufak çaplı yatırımcıyı etkilediklerini söyleyemeyiz.

An itibariyle İstanbul, İzmir ve Ankara kuyumcularındanki ziynet altını fiyatı (tam altın fiyatı): 250ytl olarak belirlenmiş durumda.

Sitemizde tam altın fiyatının dışında da her türlü altın fiyatını bulabilirsiniz. Yarım altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ya da değişik ayarlardaki altın fiyatlarına ulaşmak için sağdaki menuyu kullanabilirsiniz.

14 Ayar Altın Fiyatı

Doların 1.23 de çakılmasıyla sabitlenen altın fiyatları 14 ayar altın için de geçerli. Petrol fiyatlarının kuyumculardan altın alan ufak çaplı yatırımcıyı etkilemediği de gayet açık.

An itibariyle İstanbul İzmir ve Ankara kuyumcularındaki 14 Ayar altının gram fiyatı: 24.20ytl olarak belirlenmiş durumda.

14 ayar altın fiyatı dışında sitemizde 22, 18 ayar altın fiyatlarını, yarım altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı bulabilirsiniz. site menümüze bakmanız yeterli olacaktır. Anlık altın fiyatları sürekli olarak eklenmektedir.

18 Ayar altın fiyatı

10 Temmuz tarihli 18 altın fiyatı hafta içindeki seyrini değiştirmedi. Doların sabit kalması sayesinde altın fiyatları da belli bir aralıkta değerler almakta. Petrol fiyatlarındaki değişmeler ise kuyumculardan çeyrek altın, yarım altın ya da değişik ayarlarda altın alan ufak çaptaki yatırımcıyı etkileyecek seviyede olmuyor.

An itibariyle İstanbul İzmir ve Ankara kuyumcularındaki 18 Ayar altın fiyatı gramı: 30.20ytl olarak belirlenmiş durumda.

Ayrıca sitemizde tam altın fiyatı, ziynet altını fiyatı, çeyrek altın fiyatı gibi her türlü altın fiyatını bulabilirsiniz. Sitemiz gün içinde sürekli güncellektedir. Sağdaki menuyu kullarak aradığınız her türlü altın fiyatına ulaşabilirsiniz.

22 Ayar Altın Fiyatı

Doların sabit seyri sayesinde değişmeyen altın fiyatları 22 ayar altın fiyatı için de geçerli. Son bir haftadır aynı fiyat aralığında gezen 22 ayar altın fiyatları 10 temmuz da da bizleri şaşırtmadı.

An itibaritle İstanbul Ankara ve İzmir kuyumcularının 22 Ayar Altın gram Fiyatı: 36.10YTL dir.

Eğer diğer altın fiyatlarını da öğrenmek isterseniz sitemizin menüsü kullanabilirsiniz. Altın fiyatları sürekli güncellenmektedir. Anlık altın fiyatı takibi için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Kuyumcu Altın Fiyatları

Dövizin özellikle de doların kararlı gidişi kuyumculardaki altın fiyatlarını da sabitledi. Petrol fiyatlarının büyük yatırımcıyı etkilemesi sürüyor fakat kuyumculardan cumhuriyet altını, çeyrek altın ya da yarım altın alan ufak çaptaki yatırımcı için bu çok da büyük bir etmen değil.

Şuan için Ankara İstanbul İzmir gibi büyük şehirleridki kuyumcularda yarım altın fiyatı 126ytl, çeyrek altın fiyatı 63ytl, cumhuriyet altını fiyatı diğer değişle ata lira fiyatı ise 253ytl olarak seyrini sürdürüyor.

Sitemizde her türlü atlın fiyatını bulabilirsiniz. Bunun için sağdaki menüyü  kullanabilirsiniz. Güncel, günlük altın fiyatları sürekli olarak sitemize eklenmekte. Takip edebilirsiniz.

Cumhuriyet Altını Fiyatı

Dolar kurunun fazla oynanaması nedeniyle altın fiyatları da sabitlenmiş durumda. Son bir haftadır istanbul ankara izmir gibi büyük şehirleriki kuyumcularda Cumhuriyet altını fiyatı da sabit. Petrol fiyatlarının da altın fiyatlarını etkilen unsurlar arasında yer ettiğini biliyoruz ama bu cumhuriyet altını ya da yarım altın, çeyrek altın alan ufak çaptaki yatırımcıyı fazla etkilen bir etmen de değil.

An itibariyle 10 Temmuz da İstanbul İzmir ve Ankara kuyumcularındaki Cumhuriyet Altını Fiyatı: 253YTL dir.

Eğer yarım altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı gibi diğer altın fiyatlarını da öğrenmek isterseniz sitemizin arşivini ziyaret edebilirsiniz. Günlük altın fiyatları güncel olarak sitemize eklenmektedir. Aradığın altın fiyatınını rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yarım Altın Fiyatı

Döviz kurlarından doların birhaftadır yerinden oynamaması altın fiyatlarının da neredeyse sabitlenmesine yol açtı. Yaklaşık bir haftadır değeri 1.23 e saplanan doların etkisiyle yarım altın fiyatları da pek oynamadı. Petrol fiyatlarının da altın fiyatlarını etkileyen etmenler arasında yer adlığı bir gerçek ama bu küçük yatırımcıyı çok da etkiliyen bir unsur değil.

şuan için ankara izmir ve istanbul kuyumcularındaki yarım altın fiyatı ise: 126YTL dir.

Eğer cumhuriyet altını, çeyrek altın gibi diğer altın türleri için fiyat arıyorsanız bunları da sitemizde bulabilirsiniz. Günlük arşivimizi ziyaret etmeniz her ayarda altın fiyatını bulmanıza olanak sağlacaktır.

Çeyrek Altın Fiyatı

Geçtiğimiz hafta içerisinde dolar kurunun fazla değişmemesi altının da sakin bir seyir izlemesine yardımcı oldu. Petrol fiyatlarının da altın kurunu etkileiği bir gerçek ama istanbul izmir ya da ankaradaki kuyumcuların çeyrek ya da yarım altın fiyatlarını fazla etkilemediği çok rahat söyleyebiliriz. 

Anitibariyle güncel 10 temmuz güncel çeyrek altın fiyatı 63YTL. dir.

Bunların yanında sitemizde günlük cumhuriyet altını fiyatlarını, yarım altın fiyatlarını ve çeşitli ayarlarda altın fiyatlarını bulabilirsiniz. İzmir istanbul ankara gibi şehirlerdeki kuyumcuların altın fiyatlarını öğrenebilirsiniz..