26 Ağustos 2008 Salı

18 Ayar Gram Fiyatı

Sitemizde birçok altın türüne ait fiyat bilgisi verirken gram fiyatlarını da göz ardı etmek istemedik. Geçen haftanın sonlarındaki altın fiyatları bildiğiniz üzere bu hafta için de hemen hemen aynı şekilde kendini göstermişti. Salı günü de fazla değişmeyen altın fiyatları gr altın fiyatı için de geçerli. Bu hafta içinde durum nasıl olacağı konusunda kesin olarak kimse bir şey söyleyemiyor ama yatırımcılar bu sakin fiyatları yatırım adına uygun zemin olarak nitelendiriyor. Geçen haftaki fiyatlar için de buna benzer sözcükler kullanan yatırım uzmanları altın fiyatlarının uzun vadede artacağı yönündeki tahminlerinin arkasında gibi duruyor.

Bugün için geçerli olan istanbul ankara izmir 1 gr 18 ayar altın fiyatı ise 26.70ytl olarak kuyumcu odaları tarafından belirlenmiş durumda. 18 ayar gr altın ne kadar?, kaç lira? diye soranlara umarım yardımcı olmuştur.

Bir çok altın türü hakkında daha fazla fiyat bilgisi için site menümüzün altındaki arşivimizi kullanabilirsiniz. Geçtiğimiz tarihlerinde altın fiyatı kayıtlarını bulabileceğiniz arşivimizde ayrıca yatırım adına yazılmış tavsiye niteliğindeki makalelerde yer almaktadır. Mutlaka bir göz atın.

Arşiv