26 Ağustos 2008 Salı

Küçük Altın Fiyatı

Her ne kadar asıl adı çeyrek altın olarak bilinse de hala küçük altın adıyla da tabir gören altın türümüz için de altın fiyatları aynı şekilde seyrini sürdürmekte. Bu hafta geçtiğimiz haftanın kapanış fiyatlarıyla açılış yapan altın fiyatları salı gününde de aynı şekilde devam ediyor. Gün itibariyle altın fiyatlarında önemli bir değişiklik olmadı (kuyumcu odalarından yeni fiyat bilgisi çıkmadı.). Bu durağan durum hakkında yatırım uzmanları bazı yorumlarda bulunuyor. Onlara göre fiyatların geçen haftaki seviyelerde olması yatırım için uygun bir zaman aralığı oluşturmakta. Bu aralar yapılacak yatırımların ilerleyen zamanlarda, özellikle de uzun vade de, kar getireceği düşüncesindeler.

Küçük altınında ufak çaptaki yatırımlarda kullanıldığını düşünürsek, bu aralar alınıp kenara atılabilecek küçük altınların ilerde getirisi olacağını söyleyebiliriz. Fiyat bilgilerine geri dönersek şuan için izmir ankara istanbul bursa küçük altın fiyatı 57ytl olarak kuyumcu odaları tarafından belirlenmiş durumda.

Sitemizde çeyrek altın dışında da birçok altın türüne ait fiyat bilgisi yer almaktadır. Küçük altın ne kadar?, kaç lira? diye sorunlar ayrıca arşivimizden bu fiyat bilgilerine ve altın yatırım tavsiyelerine ulaşabilir. Umarım sizlere yardımcı olmuştur. Aklınıza takılan noktaları yorum olarak yazarsanız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Gün içindeki güncellemelerle devam edeceğiz. Şimdilik bu kadar...

Arşiv