26 Ağustos 2008 Salı

Ziynet Altın Fiyatı

Hafta başından beri önemli bir değişiliğe uğramayan altın fiyatları gerek tam altın için gerekse gram altın için geçen haftaki fiyatlara yakın fiyatlardan seyrine devam ediyor. Bu durum tüm altın türlerinde olduğu gibi ziynet altın fiyatında da aynı şekilde. Kısa vadeli yatırım düşünen yatırımcılar için bu durum can sıkıcı gibi görünse de birçok yatırımcıya göre bu durağan fiyatlar yatırım adına uygun bir zemin hazırlıyor. Bunlar her ne kadar yatırım uzmanlarının garanti veremedikleri görüşler de olsa altın fiyatlarının birçok uzmana hala düşük olduğunu unutmamak gerekir.

"Ziynet altın ne kadar?", "Zinet altın bugün kaç lira?" diye soranlar için Ziynet altını fiyatına dönersek bugün için istanbul izmir ankara bursa ziynet altın fiyatı 225ytl olarak belirlenmiş durumda.

Geçen haftanın fiyatlarından çok büyük oranda farklılık göstermeyen altın fiyatlarının bu haftaki seyri nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Ayrıca diğer altın türleri ve yatırım adına tavsiye niteliği taşıyan makaleler için site menümüzün altında bulunan arşivimizi ziyaret edebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar. Gün içindeki güncellemelerizle sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Arşiv