13 Ağustos 2008 Çarşamba

Çeyrek Altın Fiyatı

Yaz döneminde altın fiyatları nın düşük olduğundan bahsediyorduk. Ama içerisinde bulunduğumuz günün güncel altın fiyat ına baktığımızda bu sefer bizi şaşırtan bi çeşilde artış olduğunu gördük.

Gerçi son dönemlerde olan dalgalanmalara alışmıştık ama son dönemlerde altın fiyatlarının ciddi bir artış içinde olması bizleri de yatırımcılar konusunda daha dikkatli olmaya yöneltti. Altın fiyatlarının (özellikle de gram fiyatlarının) artması elbette yatırımcıları sevindirdi, ama bu arada yeni yatırım yapmayı düşünenlerin de kafasını karıştırdı. Şuan için altın fiyatları geçen senenin ortalamasın hala altında. Bu da fiyatların daha da yükselebileceği ihtimalini arttırıyor ama yine de tedbirli olmakta da yatırım yapılcaksa şimdilik az bir miktar altın almakta ve dalgalanmaları takip etmekte fayda var gibi görünüyor.

Konuyu fazla dağıtmadan günün çeyrek altın fiyatını verelim. izmir ankara istanbul bursa gibi illerin kuyumcularından aldığımız verilere göre şuanki çeyrek altın fiyatı 57.50ytl olarak belirlenmiş durumda.

Diğer altın türleri hakkında detaylı veriyi sitemizin arşivinde bulabilirsiniz.

Kaynak: altın fiyat

Arşiv